Bedrijfsfeesten gin bar

Bedrijfsfeesten gin bar georganiseerd door EAKERS

EAKERS is een jong en innovatief bedrijf dat cocktails en champagne verzorgt op feesten en evenementen. Eén van onze meest succesvolle concepten? Dat is de bedrijfsfeesten gin bar. Een gin tonic is namelijk altijd verfrissend en lekker én we kunnen met deze klassieker heerlijk variëren. Hierdoor zetten wij niet alleen de standaard gin tonic op de kaart, maar ook vier variaties. Het uitproberen van nieuwe smaakcombinaties is namelijk iets waar wij bij EAKERS in uitblinken. Naast dat wij een verrassende cocktailkaart voor u samenstellen, nemen we ook de rest van de organisatie van de gin bar volledig voor onze rekening.

Volledig verzorgde gin bar bedrijfsfeesten

Bij de gin bar bedrijfsfeesten hoeft u zelf nergens meer aan te denken dankzij onze praktische full-service. Naast dat wij een compleet uitgeruste cocktailbar meenemen naar uw locatie, zorgen wij ook voor alle ingrediënten, materialen en vaardig personeel. Om het u nog makkelijker te maken kunnen wij bovendien samenwerken met uw cateraar en een aantal extra services leveren. Zo kunnen wij ook luxe hapjes serveren, de gin tonics rondbrengen of een lekker aperitief verzorgen bij binnenkomst. Ons doel? Dat is dat iedereen optimaal geniet van het bedrijfsfeest, met een lekkere gin tonic in de hand én zonder zich zorgen te maken over de cocktailbar.

Vind op de website meer informatie over een gin bar bedrijfsfeest

Heeft u interesse in een gin bar bedrijfsfeest? Neem dan eens een kijkje op onze website. Naast dat u hier meer leest over onze werkwijze, kunt u ook een goede impressie krijgen van ons bedrijf en de feesten en evenementen die wij georganiseerd hebben. Online kunt u bovendien direct een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij verzorgen gin bar bedrijfsfeesten op alle locaties binnen Nederland en België en staan bekend om onze klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Ook voor uw eigen inbreng en creativiteit staan wij dus zeker open. Graag tot snel!