Champagne bar bruiloft

Champagne bar bruiloft: luxueus en feestelijk

Een champagne bar bruiloft is luxueus en feestelijk. Wat is immers een betere manier om de liefde te vieren dan met een heerlijk glas champagne? Open de champagne bar daarom direct na de huwelijksplechtigheid, als welkomstdrankje op het feest of gewoon tijdens de hele bruiloft. Bij EAKERS passen we ons aan aan uw wensen en bieden wij u een complete service. Extra leuk hierbij is dat ons enthousiaste team veel over champagne weet. Hierdoor kiezen wij niet alleen de beste flessen voor u uit, maar we kunnen u en uw gasten ook een kleine masterclass over champagne geven.

Champagnebar bruiloft met extra veel service

EAKERS regelt uw champagnebar bruiloft. Onze standaard service bestaat uit een champagnebar inclusief champagne, glaswerk en personeel. Gedurende twee uur schenken wij de champagne voor u en uw gasten in en vertellen we (indien gewenst) kort wat over onze producten. Wilt u nog meer luxe op uw bruiloft? Dan bieden wij u graag een extra service aan. Bijvoorbeeld door de champagne voor u rond te brengen, luxury food te serveren en langer dan twee uur op uw bruiloft te verblijven. Tot slot kunnen we ook glazen voor u personaliseren met een logo, uw initialen of trouwdatum.

Champagne bar huren bruiloft bij EAKERS

Een champagne bar huren bruiloft doet u bij EAKERS. Op onze website vindt u niet alleen meer informatie over ons bedrijf, u kunt online ook direct een offerte aanvragen. Daarnaast vindt u op de website onze contactgegevens. Bij vragen of als u advies of een offerte wilt aanvragen kunt u ons dan ook vrijblijvend contacteren. Wist u bijvoorbeeld al dat wij niet alleen een champagnebar voor u kunnen verzorgen maar ook de rest van de organisatie op ons kunnen nemen? Wij zijn namelijk expert in het organiseren van geslaagde bruiloften en feesten en zorgen dat u en uw gasten niks te kort komen!