Champagne bar Eindhoven

EAKERS verzorgt de champagne bar Eindhoven

Wilt u een champagne bar Eindhoven huren? Maak dan kennis met EAKERS. Wij zijn de expert in het organiseren van geslaagde feesten én het serveren van champagne. Hierdoor weten wij niet alleen de beste flessen champagne voor u te selecteren, we leveren u ook een perfecte service. Zo verhuren wij onze champagnebar inclusief enthousiast personeel, glaswerk en natuurlijk de beste kwaliteit champagne. Deze champagne kiezen we zelf elk jaar uit door een tour te maken door de Franse Epernay. Doordat we de champagne zelf selecteren, leveren we een uniek product. Bovendien kunnen we u altijd meer vertellen over de achtergrond van onze producten.

Champagnebar Eindhoven voor elk feest of evenement

Een champagnebar Eindhoven geeft elk feest of evenement een luxe en feestelijk tintje. Wilt u helemaal uitpakken? Dan kunt u bij EAKERS extra services bijboeken. Denk hierbij aan personeel die de champagne rondbrengt, glazen met daarop uw logo of andere persoonlijke toevoeging of het verzorgen van luxe hapjes voor bij de champagne. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de champagnebar extra lang te openen. Onze standaard service is twee uur, maar u kunt dit natuurlijk altijd verlengen met één of meerdere uren. Tot slot is EAKERS een creatief en flexibel bedrijf. Als u een eigen inbreng heeft voor de champagne service, dan kunt u dit altijd aan ons voorleggen.

Een champagne bar huren Eindhoven doet u bij EAKERS

Een champagne bar huren Eindhoven doet u bij EAKERS. Via onze website kunt u direct een offerte aanvragen of ons contacteren. Daarnaast leest op de website meer over ons bedrijf en onze diensten. Zo kunnen wij ook cocktails serveren of de gehele organisatie van uw feest of evenement op ons nemen. Voor meer informatie raden wij u aan om ons te e-mailen, te bellen of het online contactformulier in te vullen. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en helpen u bij het organiseren van een onvergetelijk en luxueus feest of evenement.