Champagne bar op locatie

Het feest begint met een champagne bar op locatie!

Met een champagne bar op locatie kan het feest beginnen. Want of u nu een bruiloft, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement organiseert: met champagne zorgt u voor een feestelijke sfeer. Met het team van EAKERS aan roer van de champagne bar bent u bovendien zeker van een professionele service. Naast dat wij alle benodigdheden –van glaswerk tot aan de flessen champagne- verzorgen, zorgen we ook dat u twee uur lang geniet van een full-service. Zo schenken wij de champagne voor u in en kunnen we de gasten meer vertellen over onze unieke producten.

Extra luxe champagne bar op locatie

Wilt u een extra luxe champagne bar op locatie? Dan kunt u bij EAKERS verschillende optionele services bijboeken. Zo kunnen wij ook luxury food serveren of de champagne schenken in gepersonaliseerd glaswerk. Daarnaast kan ons personeel de champagne rondbrengen en kan de standaard service natuurlijk worden verlengd met één of meerdere uren. Heeft u nog meer wensen? Neem dan contact met ons op. Ons team is flexibel en deskundig en heeft veel ervaring met het organiseren van feesten en evenementen. Door onze contacten in de branche maken we van elk feest of evenement een geslaagde ervaring!

Champagne bar aan huis of op een mooie (buiten)locatie

Op welke plek u uw feest of evenement ook organiseert: EAKERS verzorgt graag de champagne bar voor u. Zo kan de champagne bar aan huis gebracht worden of komen we naar u toe op een mooie (buiten)locatie. Voor meer informatie over onze werkwijze, ons team en onze diensten raden wij u aan om op onze website te kijken. Hier krijgt u tevens een impressie van eerdere feesten en evenementen die wij georganiseerd hebben. Heeft u nog vragen of wilt u graag met ons overleggen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons via de website, telefoon of e-mail.