Cocktail bedrijfsfeest

Met een perfecte cocktail uw bedrijfsfeest opluisteren

U heeft binnenkort een bedrijfsfeest waar u een bijzonder element aan toe wilt voegen? Wat dacht u dan van een professionele cocktailshaker die de lekkerste cocktails mixt voor u en uw personeel? EAKERS is een mobiele cocktailbar die graag bij u langskomt om ervoor te zorgen dat u en personeel een avond lang kunnen genieten. We kunnen onze mobiele bar helemaal afstemmen op de grootte van het feest. Als u een kleiner bedrijf heeft sturen wij ook een kleinere bar. U zit dan per slot van rekening niet te wachten op professionele shakers die 1000 cocktails per uur maken. Maar: heeft u een groter bedrijf, dan behoort dit wel tot de mogelijkheden!

De lekkerste cocktails voor bedrijfsfeest

Met de perfecte cocktail uw bedrijfsfeest nog meer speciaal maken? Bij EAKERS behoort dit absoluut tot de mogelijkheden. Neem gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken. We gaan graag eens met u om tafel zitten om te bekijken wat uw wensen zijn voor uw feest. Misschien wilt u bepaalde cocktails laten schenken, of laat u de keuze geheel over aan ons en uw personeel. We hebben alle succesnummers op ons repertoire staan, maar hebben ook nieuwe, verrassende cocktails klaarstaan om iedereen van te laten genieten.

De unieke combinatie van cocktailbar en bedrijfsfeest

Het concept achter EAKERS mag met recht uniek genoemd worden. Het is namelijk zo dat wij met onze bar naar uw feest toe komen en dat u hier verder niks voor hoeft te regelen. We nemen niet alleen de professionele cocktailshakers mee, maar ook de ingredienten voor deze heerlijke drankjes, alsmede de bar en alle andere benodigdheden. Zo kunt u achterover leunen en genieten van een lekkere cocktail, terwijl uw personeel geniet van het beste bedrijfsfeest dat u ooit gegeven heeft!