Cocktail bedrijfsuitje

Een onvergetelijk cocktail bedrijfsuitje

Om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren zijn verschillende aspecten belangrijk. Zo is het leuk om een originele activiteit te plannen én wilt u natuurlijk uw collega’s en werknemers verwennen met lekkere hapjes en drankjes. Kunt u hiervoor wel wat inspiratie gebruiken? Maak dan kennis met EAKERS. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf die u helpt bij het organiseren van een cocktail bedrijfsuitje. Zowel het verzorgen van een cocktail workshop als het openen van een cocktailbar op uw bedrijfsfeest behoren tot onze mogelijkheden. Met behulp van onze heerlijke cocktails weet u zeker dat het een bedrijfsuitje wordt waar men nog lang over zal praten bij het koffieapparaat!

Cocktails bedrijfsuitje: cocktail workshop of een cocktailbar

Bij EAKERS geven we graag onze eigen invulling aan een cocktails bedrijfsuitje. Als u een leuke activiteit wilt plannen raden wij u aan om een cocktailworkshop te organiseren. Tijdens deze workshop mogen u en uw gasten 2 of 3 cocktails mixen samen met de bartender. Dit staat altijd garant voor een hoop gezelligheid en plezier. Wij hanteren tijdens de workshop bovendien een all-in concept. Zo hoeft u zelf nergens meer voor te zorgen. Bent u niet op zoek naar een activiteit maar wilt u wel genieten van lekkere cocktails? Dan kan EAKERS een cocktailbar openen op uw bedrijfsfeest. Ook hierbij werken we full-service en kunt u kiezen uit verschillende thema’s en smaakcombinaties.

EAKERS verzorgt een cocktailbar bedrijfsuitje

Het team van Eakers is jong en enthousiast en verzorgt graag een cocktailbar bedrijfsuitje. Op onze website leest u nog eens rustig de formules voor een cocktailworkshop of een cocktailbar op locatie terug. Zo heeft u bij de cocktailbar de keuze uit verschillende soorten cocktails zoals gin tonic of mojitos. Daarnaast kunt u bij de cocktailbar extra services bijboeken, zoals luxe hapjes en een aperitief bij binnenkomst. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en prijzen? Contacteer ons dan of vraag online direct een offerte aan. U contacteert ons via de website, e-mail of telefoon. Graag tot ziens!