Cocktail bruiloft

De cocktailbar bruiloft.

Hoe gaaf is het, een cocktailbar bruiloft? Heel gaaf toch? EAKERS verzorgd voor vele een Cocktailbar tijdens een bruiloft. De speciale cocktails bruiloft maken het feest compleet. Het geeft meteen een extra sfeerelement aan de belangrijkste dag uit uw leven. Graag maken wij deze dag tot een groot succes samen met u.

De cocktailbar tijdens een bruiloft wordt helemaal afgestemd op uw droomwensen. De cocktails bruiloft worden samen met u samengesteld. Er zijn vele mogelijkheden bij EAKERS. Alle mogelijkheden worden persoon met de eigenaar bekeken en besproken. Zo heeft u een perfecte cocktailbar bruiloft. 

Vele bruidsparen zijn u al voor gegaan. Sinds een aantal jaren is het een trend om een cocktailbar tijdens een bruiloft aanwezig te laten zijn. Het is voor uzelf en uw gasten een prachtig extraatje op een prachtige dag. Cocktails doen het namelijk altijd goed op een bruiloft. Iedereen vind het namelijk leuk en lekker om cocktails te drinken tijdens een gezellige bruiloft.

Welke cocktails op de bruiloft gemaakt gaan worden is afhankelijk van de wensen. Mocht er een thema aan de bruiloft gebonden zijn, kan EAKERS op in spelen. Zo heeft u een perfecte match tussen de cocktail en de bruiloft. De teams die al voorbij zijn gekomen zijn, American wedding, white wedding, pink wedding en Dutch wedding. Dit zijn een aantal voorbeelden. De cocktail tijdens bruiloft worden compleet aangepast. Hierdoor is iedere bruiloft uniek.

De cocktail bruiloft worden verzorgd door geheel Nederland en België. Van Groningen tot aan Wallonië. Ook is het mogelijk om op bestaande feestlocaties een cocktailbar te plaatsen. Dit moet natuurlijk wel eerst overlegd worden met de eigenaar van de locatie. Zo ontstaan er nooit problemen tussen het bruispaard, EAKERS en de eigenaar van de locatie. Reserveer nu dus cocktail op bruiloft.