Cocktail cursus

De speciale workshop om de lekkerste cocktails te maken.

Iedereen wil een keer in zijn of haar leven een cursus cocktails maken volgen. Hiervoor heeft EAKERS een cocktail cursus voor gemaakt. Tijdens de cursus cocktail maken leert men alles omtrent cocktails. Men leert iets over de smaakcombinaties, de geschiedenis, shake technieken en natuurlijk moet er geproefd worden.

De cursus cocktails maken kan overal gedaan worden. Van bedrijfspanden tot een woonkamer. Alles is mogelijk bij EAKERS. Tijdens de cocktail cursus maakt iedereen verschillende cocktails samen met de bartender. Ook krijgt iedereen een aperitief aan het begin van de cocktailworkshop. In totaal krijgt iedereen dus meerdere cocktails. Bekijk hier de mogelijkheden. 

EAKERS verzorgd alles omtrent de cocktailworkshop. Alle shakers, dranken en andere materialen worden meegenomen. Zo heeft u een zorgeloze cursus cocktails maken bij jou op locatie.

Wat de cursus cocktail zo leuk maakt, is dat u alles zelf mag doen onder goede begeleiding. U gaat zelf de cocktails maken en opdrinken. Het is een interactieve cursus cocktail waar veel interactie plaats vindt. Door deze cocktail cursus leert u veel meer over de geschiedenis van cocktails en hoe deze gemaakt worden. De kneepjes van het vak worden u bijgebracht. Bekijk hier de mogelijkheden. 

Bekijk hier de prijzen voor de cockail cursus. Voor dit bedrag regelt EAKERS alles. De cursus cocktails maken begint vanaf 12 personen. Het reserveren van een cocktailworkshop gaat gemakkelijk via de website. Ook is het mogelijk een reservering telefonisch door te geven. Via deze weg heeft u direct een reactie.

Het aantal cocktails dat gemaakt gaat worden tijdens een cursus cocktails maken, is afhankelijk van welke optie er gekozen wordt. Er zijn meerdere opties mogelijk voor deze cursus. Tevens is het mogelijk om de workshop cocktails maken op verschillende momenten van de dag in te plannen.