Cocktail feesten

De leukste cocktail feesten van Nederland

Wilt u een leuk, geslaagd cocktail feest organiseren waar de lekkerste cocktails van Nederland worden geschonken? Dan neemt u vandaag nog even contact op met EAKERS. We hebben namelijk een uniek concept bedacht dat we ook graag voor u en uw bezoekers op tafel leggen. Of zullen we maar zeggen: op de bar? Als wij namelijk bij u langskomen, dan nemen we alle benodigdheden met ons mee. Ons concept is namelijk dat van de mobiele bar, waarbij alle cocktail feesten tot een groot succes worden. Meer weten over onze cocktailbar feesten? Kijk dan gewoon even op onze website voor meer informatie.

De cocktailbar voor feesten

U heeft een feest? Dan hebben wij de bar klaarstaan om van dit feest een echt unieke belevenis te maken. De cocktail feesten waar we met onze bar aanwezig zijn, zijn steevast een groot succes. U kunt daarbij zelf kiezen welke cocktails er bij uw feest allemaal geserveerd gaan worden. Misschien heeft u zelf een favoriete cocktail, of wilt u uw gasten de lekkerste cocktails laten drinken die er te krijgen zijn. Naast deze populaire succesnummers kunt u ons echter ook inschakelen om nieuwe, verrassende cocktails te shaken, of om een enerverende cocktailworkshop te geven.

Meer weten over onze cocktailbar voor feesten?

Als u meer wilt weten over onze cocktailbar feesten, dan raden wij u aan om gewoon een keer bij ons aan te kloppen. We gaan graag eens met u in gesprek om al onze mogelijkheden met u door te nemen. Onze cocktailbar is namelijk bijvoorbeeld ook in te schakelen als champagnebar, als cavabar of als bar voor de perfect gemixte gin tonic. Mogelijkheden in overvloed, waar wij u en uw gasten graag eens mee verrassen. Neem gewoon even contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen.