Cocktail workshop

Workshop cocktail maken.

Wat is er nou leuker dan een cocktail maken samen met uw vrienden, kennissen en/of collega’s te doen? NIETS!
EAKERS verzorgd de cocktail workshop door geheel Nederland en België. Tijdens een workshop cocktails maken, maakt iedereen drie cocktails. Ook krijgt iedereen een aperitief om de workshop cocktails maken feestelijk te beginnen.

Cocktailworkshop op locatie.

De cocktails workshop is zeer interactief waarbij iedereen zelf cocktails leert maken en proeven. Alle cocktails die u maakt, mag u ook zelf opdrinken, dubbel feest dus. Het is eventueel ook mogelijk om alcoholvrije cocktails te maken als dat gewenst is.

Waarom een cocktail workshop op uw locatie?

De workshop cocktail maken wordt geboekt voor verschillende redenen. Er zijn bedrijven die een cocktail workshop boeken voor teambuilding of personeelsfeest. Ook zijn er particulieren die een cocktailworkshop reserveren. De redenen hiervoor zijn: vriendendagen/vriendenweekenden, bruiloften, teamuitjes, vrijgezellenfeesten en klassenfeesten. Dit zijn een aantal redenen. Het is namelijk last om steeds weer iets nieuws te organiseren voor een groep. Dan is de cocktail workshop van EAKERS een mooie nieuwe optie. Iedereen kan zelf cocktails maken en opdrinken. Dit vindt iedereen ontzettend leuk en gezellig.

Cocktail workshop met een bartender

De workshop cocktails maken wordt altijd gegeven door de eigenaar zelf, Ronald. U heeft dus altijd een workshop op niveau. Mochten er speciale wensen zijn voor de cocktailworkshop, mogen deze altijd doorgegeven worden bij de aanvraag. 

Cocktailworkshop reserveren

Direct een cocktail workshop resveren? Dat kan via deze link. Geef alle gegevens door voor de cocktail workshop en wij gaan aan de slag.