Cocktailbar Amsterdam

De cocktailbar voor Amsterdam

U heeft binnenkort een feest of bijeenkomst in Amsterdam? U bent nu op zoek naar een goede manier om de bezoekers van dit evenement eens goed te verrassen. We raden u aan om gewoon eens contact op te nemen met EAKERS, de cocktailbar voor Amsterdam en omstreken. We hebben een team aan professionele bartenders voor u klaarstaan, die de lekkerste cocktails voor u shaken. Het mooie aan ons concept is dat het all-inclusive is. Met andere woorden, we nemen niet alleen de shakers voor u mee, maar ook de bar en de ingredienten voor die perfecte cocktails!

Een cocktail bar huren in Amsterdam

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over wat wij als cocktailbar voor Amsterdam allemaal voor u kunnen betekenen. EAKERS is een uniek concept, waar wij u graag eens mee kennis laten maken. Per slot van rekening is het zo dat we in onze bar de lekkerste dingen kunnen maken, waar uw gasten optimaal van gaan genieten! We maken de populairste cocktails ter wereld, maar staan ook klaar voor het shaken van een nieuwe verrassing. Samen met u maken we gewoon een lijstje met alle bijzondere cocktails en andere drankjes bij elkaar, die u uw gasten aan wilt bieden.

Een cocktailbar huren in Amsterdam bij EAKERS

Als u als cocktailbar in Amsterdam kiest voor EAKERS, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken. We hebben namelijk alles voor u klaarstaan. Het enige wat u hoeft te doen is ons inschakelen en genieten van onze drankjes! Nou ja, en de rekening betalen natuurlijk, maar u zult merken dat deze bijzonder schappelijk is. We gaan er altijd voor om onze klanten hun gasten een unieke bijeenkomst te helpen aanbieden.