Cocktailbar bestellen

Cocktailbar bestellen bij EAKERS

De beste manier om uw gasten in de watten te leggen tijdens een feestje of evenement? Dat is door mojitos, gin tonics of andere verfrissende cocktails te serveren. Nu kunt u natuurlijk zelf aan het mixen slaan, maar een nog beter idee is een cocktailbar bestellen bij EAKERS. Wij hanteren namelijk een full-service, zodat u zelf nergens meer aan hoeft te denken. Van het verzorgen van de ingrediënten en materialen tot aan het samenstellen van een bijzondere cocktailkaart: EAKERS neemt u al het werk uit handen. Hierdoor kunt u optimaal genieten (uiteraard met een heerlijke cocktail) van uw evenement of feest.

Hoe werkt het bestellen van een cocktailbar?

Het bestellen van een cocktailbar bij EAKERS is simpel. Zo heeft u bij ons de keuze uit drie thema’s: de Cubaanse mojito cocktailbar, de special cocktailbar en de gin tonic cocktailbar. Bij alle drie de concepten maken we een cocktailkaart met vijf variaties op de mojito of gin tonic of bereiden we vijf diverse cocktails voor u en uw gasten. Door onze praktische full-service heeft u zelf geen enkel omkijken naar de (voor)bereiding van de cocktails en bar. Bovendien kunt u (indien gewenst) extra services bijboeken. Denk hierbij aan het schenken van de cocktails in gepersonaliseerd glaswerk, het serveren van luxe hapjes of het laten rondbrengen van de cocktails door ons personeel.

Een cocktailbar met verrassende smaakcombinaties

EAKERS bestaat uit een jong en enthousiast team dat de cocktailbar verzorgd op feesten en evenementen door heel Nederland en België. Wij streven altijd naar nieuwe en verrassende smaakcombinaties, de beste kwaliteit cocktails én tevreden klanten. Uw feest of evenement is voor ons pas geslaagd als alle gasten een lekker drankje in hun handen hebben. Meer informatie over ons bedrijf en een cocktailbar bestellen vindt u op onze website. Naast dat u hier meer leest over onze werkwijze, kunt u ook onze extra diensten bekijken of direct een offerte aanvragen. Uiteraard kunt u ons ook vrijblijvend contacteren via de telefoon, e-mail of het contactformulier.