Cocktailbar Eindhoven

De cocktailbar voor Eindhoven

U bent woonachtig in Eindhoven, of gaat hier binnenkort een feest geven? Voor een evenement dat niemand ooit zal vergeten kunt u altijd even contact opnemen met EAKERS. Bij ons vindt u namelijk de beste cocktailshakers van Nederland, die met een mobiele bar uw kant opkomen. Zo shaken wij de lekkerste cocktails voor u en uw gasten, waarbij u altijd de keuze heeft voor welke cocktails er daadwerkelijk geschud gaan worden. Onze cocktail bar in Eindhoven inschakelen? Dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. We komen met onze volledig uitgeruste, schaalbare bar naar elke locatie in Nederland.

Een cocktailbar huren in Eindhoven?

Wilt u een cocktailbar huren in Eindhoven? We staan altijd klaar om al uw vragen over EAKERS voor u te beantwoorden. Dit kan gaan over logistieke zaken zoals het vervoer van onze bar naar uw stad, maar ook over welke cocktails wij allemaal voor u kunnen shaken. Wees gerust, alle grote succesnummers staan op ons repertoire, waarbij we ook graag eens een nieuwe cocktail aan ons assortiment toevoegen. Zo weet u zeker dat u een unieke avond gaat beleven, met professionele shakers en een volledig uitgeruste bar!

Meer weten over onze cocktail bar voor Eindhoven

Wilt u onze cocktailbar in Eindhoven inschakelen? Geen probleem! We staan klaar om ervoor te zorgen dat u straks helemaal klaar bent om uw gasten de lekkerste drankjes aan te kunnen bieden. Naast cocktails staan wij namelijk ook klaar om de lekkerste champagne of cava te schenken, maar ook om de perfecte gin tonic te maken. Meer weten? Neem gewoon even contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen en kunnen ook gelijk een afspraak met u maken voor de dag waarop we met onze bar uw kant op gaan komen.