Cocktailbar op locatie

De cocktailbar op locatie is en nieuwe trend. Sinds een aantal jaren is het een trend om cocktails op locatie te serveren. EAKERS doet dit door geheel Nederland en België. Sinds 2015 is het bedrijf al actief in beide landen. Er zijn al veel evenementen en feesten naar een hoger niveau gebracht door middel van de cocktailbar. Het geeft namelijk een onvergetelijke sfeer.

Welke cocktails op locatie er gemaakt gaan worden, is altijd verschillend. Dit wordt namelijk samen met u besproken. Zo komen uw wensen tot zijn recht. De cocktailbar is geschikt voor bedrijven, maar ook komt de cocktailbar aan huis. 

De bar wordt eventueel ook aangepast naar het thema wat gewest is. Er is onder andere een Mojito Cocktailbar, Special Cocktails en een Gin Tonic Cocktailbar. Dit is een kleine selectie van de cocktailbar op locatie die EAKERS heeft.

Welke cocktails op locatie er gemaakt worden, gaat altijd in overleg met de organisatie. Bij EAKERS is alles mogelijk. Iedere maand komen er nieuwe cocktails erbij. Deze worden dan onder andere gepresenteerd bij een cocktailbar aan huis of worden de cocktails op locatie ergens anders voor het eerst gepresenteerd.

Cocktails op locatie variëren van Gin en tonic cocktails tot heerlijke Cubaanse Mojito’s. Echt allemaal verschillende cocktails. De variatie met cocktails op locatie is natuurlijk het leukste. Zo is er voor iedereen zeker een favoriet. De cocktailbar aan huis maakt echt iedereen enthousiast.
Wilt u graag meer informatie over de cocktailbar aan huis? Bekijk dan de website die helemaal ingericht is omtrent de vele verschillende cocktailbars. Aan u is het de taak om de beste keuze te maken. Natuurlijk helpen wij graag bij het maken van de juiste keuze. Hiervoor zijn we 24/7 beschikbaar.