Cocktailbar Rotterdam

De cocktailbar voor Rotterdam

U heeft binnenkort een feest, evenement of ander soort bijeenkomst in Rotterdam en wilt uw gasten eens op een unieke manier verrassen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij EAKERS. Bij onze bar heeft u de keuze uit een uniek aanbod aan de lekkerste cocktails die er te vinden zijn. Maar dat is niet het enige wat uniek is aan EAKERS. We komen namelijk met een mobiele bar uw kant op. Deze bar is compleet ingericht, zodat u zelf nergens meer omkijken naar heeft. Inclusief glaswerk, ingredienten en professionele cocktailshakers!

Een cocktailbar huren in Rotterdam?

Bent u op zoek naar een cocktail bar in Rotterdam om uw gasten eens goed mee te verwennen? We hebben bij EAKERS veel ervaring met het shaken van de lekkerste cocktails. We kennen alle grote succesnummers uit ons hoofd, maar weten ook hoe we nieuwe, heerlijke cocktails voor u kunnen shaken. Laat ons u en uw gasten verrassen met deze bijzondere cocktails, dit alles dan ook nog eens tegen een zeer schappelijke prijs. We raden u aan om eens een kijkje op onze website te nemen om te zien wat wij allemaal voor bijzonders te bieden hebben. Kunt u gelijk eens kennismaken met de professionele shakers die wij allemaal in dienst hebben.

Meer weten over onze cocktail bar voor Rotterdam?

Een cocktailbar huren in Rotterdam hoeft niet ingewikkeld te zijn. Integendeel. Wij nemen namelijk alles mee dat er nodig is om bij uw happening een perfecte cocktailbar te laten draaien. Overigens kunnen wij u ook de lekkerste champagne en cava schenken en kennen onze mensen het geheim van de perfecte gin tonic. Wilt u hier allemaal meer over weten? Gewoon even contact met ons opnemen. We staan klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden!