Cocktailbar thuis

Een cocktailbar thuis huren

Bent u op zoek naar een unieke toevoeging aan uw feest of bijeenkomst? Heeft u er wel eens over gedacht om een professionele cocktailshaker te huren, die voor u de lekkerste cocktails komt maken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met EAKERS. Bij ons vindt u namelijk de professionaliteit die nodig is om cocktails te maken die iedereen niet snel zal vergeten! We komen bij u langs met een compleet concept, inclusief bar en alle benodigdheden! Zo hoeft u verder niks te regelen en krijgen uw gasten toch de lekkerste cocktails aangeboden.

De professionele cocktailbar thuis

Een cocktailbar thuis huren klinkt misschien duur, maar bij EAKERS hoeft u hier niet bang voor te zijn. U kunt onze bar namelijk in meerdere verschillende afmetingen bij ons huren. Zo heeft u de keuze om een cocktailbar thuis te krijgen afgeleverd, inclusief shaker en een breed scala aan de lekkerste drankjes die er te krijgen zijn. We mixen voor u graag uw favoriete cocktail, of een van de vele bekende succesnummers die we klaar hebben staan. Maar, daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een van onze eigen cocktails te proberen. Gloednieuwe creaties waar u zeker van gaat genieten!

De cocktailbar voor thuis

Bij EAKERS werken mensen met een echte passie voor het shaken van de lekkerste cocktails. U kunt er bij ons op rekenen dat we u iets lekkers shaken waar u en uw gasten het nog lang over gaan hebben. Neem dan ook gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We staan klaar om bij u langs te komen en uw feest op te luisteren. Altijd professioneel en altijd geheel volgens uw wens. Meer weten? We staan klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden.