Cocktailbar Utrecht

De cocktailbar voor Utrecht

Bent u op zoek naar een leuke manier om uw feest of bijeenkomst te omlijsten? Neem dan vandaag nog contact op met EAKERS. Bij ons vindt u namelijk een uniek concept dat voor een geslaagd evenement zorgt. Als u ons inhuurt komen wij met onze mobiele cocktailbar naar Utrecht. Deze bar is geheel compleet ingericht. Met andere woorden: we nemen de bar, de drankjes, het glaswerk, overige ingredienten en een team van professionele cocktailshakers mee! Deze mensen gaan ervoor zorgen dat u en uw gasten de lekkerste cocktails kunnen drinken. Als cocktail bar voor Utrecht hebben we veel ervaring met het verwennen van iedereen met de smakelijkste cocktails.

Een cocktailbar huren in Utrecht

Uw bijeenkomst in Utrecht is pas echt geslaagd als u ons team cocktails laat maken. We gaan dan samen met u bekijken wat u allemaal aan uw gasten aan wilt bieden. Wilt u dat uw gasten genieten van de bekende, populaire cocktails? Of staat u ook open voor nieuwe cocktails, waar wij overal ter wereld inspiratie vandaan hebben gehaald? We raden u in ieder geval aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website, om hier een goede indruk te krijgen van wat wij u allemaal te bieden hebben. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Meer weten over onze cocktailbar voor Utrecht?

We komen graag met onze cocktailbar naar Utrecht. EAKERS is namelijk door heel Nederland in te huren. We nemen dan een bar mee die helemaal is afgestemd op hoe groot uw evenement is. We kunnen 1000 cocktails per uur voor u mixen, maar zijn ook in te schakelen voor een intiemere bijeenkomst. We nemen alle mogelijkheden graag eens met u door. U kunt ons altijd even bellen of mailen om een afspraak te maken, of om te kijken of wij op een bepaalde datum beschikbaar zijn.