Gin tonic bar bruiloft

Gin tonic bar bruiloft: chique en verfrissend!

Gin tonic is misschien wel de beroemdste cocktail ooit. Door de frisse smaak en chique uitstraling is gin tonic dan ook de perfecte cocktail om te serveren op een bruiloft. Kies bijvoorbeeld voor een gin tonic bar bruiloft, waar alle liefhebbers van dit drankje een vers gemixte cocktail geserveerd krijgen. Het jonge en enthousiaste team van EAKERS verzorgt deze gin tonic bar graag voor u. Daarnaast biedt EAKERS u verschillende extra services om van uw bruiloft een luxe en onvergetelijk feest te maken! Vergezel de gin tonic bijvoorbeeld met luxe hapjes of laat de cocktail serveren in gepersonaliseerde glazen.

Geniet van uw gin bar bruiloft

Voor een gin bar bruiloft hanteren wij een minimale afname van 50 cocktails. Gedurende twee uur mixen wij de gin tonic voor u en uw gasten. Belangrijk hierbij is om te weten dat u zich nergens druk om hoeft te maken. Wij nemen zelf al onze materialen, ingrediënten en glaswerk mee. Daarnaast kunnen wij (indien gewenst) samenwerken met uw cateraar. We snappen namelijk maar al te goed dat het lastig is om met meerdere contactpersonen te moeten communiceren. Bovendien is ons doel om u optimaal te laten genieten van uw bruiloft. En dat lukt alleen als u een verse gin tonic in de hand heeft en alles soepel verloopt!

Gin tonic bar huren bruiloft bij EAKERS

Een gin tonic bar huren bruiloft doet u bij EAKERS. Wij komen graag naar uw locatie of huis toe en voorzien iedereen van een gin tonic. Naast de standaard gin tonic, serveren wij ook heerlijke varianten op deze klassieker. Wilt u liever naast gin tonic andere cocktails op de kaart zetten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij luisteren graag naar uw ideeën en passen ons graag aan aan uw wensen. En mocht gin tonic toch niet helemaal bij uw thema aansluiten, dan kunnen we ook een champagne bar of Cubaanse mojito bar voor u openen!