Gin tonic bar Den Bosch

Gin tonic bar Den Bosch voor een feestje of evenement

Bent u op zoek naar een gin tonic bar Den Bosch voor een feestje of evenement? Maak dan kennis met EAKERS. Wij zijn een bedrijf die gin tonic bars verzorgen op uw locatie. Hierbij leveren we een full-service, wat inhoudt dat u zich nergens druk om hoeft te maken. Zowel het transport, het materiaal, de drank en het personeel wordt namelijk door ons geregeld. In twee uur tijd (of langer als u dat wilt) schenken wij diverse varianten van de beroemde gin tonic cocktail aan u en uw gasten. Wij hanteren hierbij een minimale afname van slechts 50 cocktails.

Gin bar Den Bosch zorgt voor een luxe sfeer

De gin bar Den Bosch is de perfecte manier om voor sfeer te zorgen op uw feestje of evenement. Om voor een extra luxueus gevoel te zorgen, kunt u diverse optionele services bijboeken. Laat de gin tonic bijvoorbeeld rondbrengen door ons personeel, deel een aperitief uit bij binnenkomst, serveer de cocktails met luxury food of schenk de gin tonic in gepersonaliseerde glazen. Tot slot kunt u natuurlijk altijd de gin bar extra lang openen. Wij hanteren een standaard tijd van twee uur, maar dit kan verlengd worden met één of meerdere uren.

Gin tonic bar huren Den Bosch bij EAKERS

Een gin tonic bar huren Den Bosch of welke locatie in Nederland of België dan ook regelt u via EAKERS. Wij helpen u graag bij het organiseren van een geslaagde dag met de lekkerste cocktails. Wilt u naast gin tonic ook champagne of luxury food serveren? Kijk dan eens op onze website. Online leest u meer over onze diensten en werkwijze. Daarnaast krijgt u online een goede impressie van eerdere feesten en evenementen waar wij cocktails hebben geserveerd. Voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen kunt u op de website terecht of ons vrijblijvend contacteren.