Gin tonic bar feesten

Gin tonic bar feesten: altijd een succes

Gin tonic bar feesten zijn altijd een succes. Wie houdt er immers niet van een verfrissende gin tonic? Bent u op zoek naar een bedrijf die de gin tonic voor u klaar maakt? Maak dan kennis met EAKERS. EAKERS verhuurt cocktail bars en maakt van elk feestje een succes. Onze cocktailbar service is inclusief drank, materiaal, glaswerk en natuurlijk enthousiast en vaardig personeel die de lekkerste cocktails voor u mixt. Naast de klassieke gin tonic, maken wij in de cocktailbar verschillende varianten van de cocktail. Heerlijke en unieke smaakcombinaties maken is namelijk iets waar wij in uitblinken!

EAKERS organiseert gin bar feesten

EAKERS helpt u bij het organiseren van onvergetelijke gin bar feesten. Naast dat wij de cocktailbar voor onze rekening kunnen nemen, helpen wij u ook graag bij de rest van de organisatie. Door onze ervaring en contacten in de branche kunnen wij bijvoorbeeld ook luxe hapjes, bloemen of een artiest voor u regelen. Hierbij werken we graag samen met uw cateraar, partyplanner of ceremoniemeester. Hierdoor worden alle onderdelen van het feest goed op elkaar afgestemd en hoeft u zich zelf nergens meer druk om te maken. Op onze website leest u meer over onze mogelijkheden. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als vragen heeft of meer informatie wenst.

Cocktails, mojitos of gin tonic bar huren feesten

Naast een gin tonic bar huren feesten kunt u bij EAKERS terecht voor een champagnebar of een cocktailbar met diverse cocktails of mojitos. Bovendien verzorgt EAKERS ook luxury food op uw feest. Bij alle opties werkt EAKERS altijd met een praktisch totaalconcept, zodat u zelf optimaal van het feest kunt genieten. Op onze website leest u meer over onze diensten en krijgt u een goede impressie van ons bedrijf en werkwijze. In de handige Q&A vindt u bovendien de meest veelgestelde vragen en antwoorden hierop. Tot slot vindt u op onze website onze contactgegevens of kunt u direct (vrijblijvend) een offerte aanvragen.