Gin tonic bar inhuren

Een gin tonic bar inhuren

Heeft u binnenkort een chique feest waar u graag de perfecte gin tonic wilt serveren aan uw klanten? Neem dan vandaag nog contact op met EAKERS. Bij ons vindt u experts op het gebied van het mixen van de perfecte gin tonic. Bij ons kunt u een gin tonic bar inhuren waar we zonder problemen een echte smaaksensatie leveren. Bij ons krijgt u dan niet alleen maar een shaker die deze drankjes voor u komt mixen, maar ook een professioneel uitgeruste bar met alle mogelijke benodigdheden. Dit alles dan ook nog eens tegen een zeer schappelijk tarief!

Alles op het gebied van gin tonic bar verhuur

Bent u op zoek naar iemand die een perfecte gin tonic kan mixen? Bij EAKERS werken mensen die een groot aantal cocktails en drankjes perfect in de vingers hebben zitten. Ook voor een goede gin tonic draaien ze hun hand niet om. Als u dan ook aan uw gasten een perfecte uitvoering van dit heerlijke drankje wil aanbieden, neem dan snel contact met ons op om ons in te huren. We komen dan met onze bar uw kant op om voor een unieke omlijsting van uw evenement te zorgen. Let er daarbij op dat wij ook klaar staan om een groot aantal andere cocktails voor u en uw gasten te mengen.

Unieke gin tonic bar verhuur

Als u binnenkort een professionele shaker nodig heeft op uw evenement, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan namelijk altijd klaar om u te helpen met het shaken van die perfecte cocktail. We doen dit graag voor u als u een professionele gin tonic bar wilt inhuren, maar we kunnen u ook een cocktail workshop aanbieden. Hier leert u dan zelf de geheimen van hoe u een perfecte gin tonic maakt!