Gin tonic bar op locatie

Leg uw gasten in de watten met een gin tonic bar op locatie

Hapjes en drankjes zijn een belangrijk onderdeel van elk feestje of evenement. Natuurlijk is er niks mis met de standaard opties zoals koffie, wijn en bier maar soms is het ook leuk om uw gasten extra in de watten te leggen. Bijvoorbeeld door een heerlijke, verse gemixte cocktail te serveren. Met een gin tonic bar op locatie verwent u uw gasten met een verfrissende en luxueuze gin tonic. Naast dat gin tonic een drankje is dat veel mensen wel kunnen waarderen, geeft een heuse cocktailbar op uw feest of evenement extra sfeer en gezelligheid.

EAKERS verzorgt de gin bar op locatie

Een gin bar op locatie is natuurlijk pas geslaagd als voor alles gezorgd wordt. Zelf alle materialen en ingrediënten kopen en de cocktails mixen kost immers veel te veel tijd. Door een cocktailbar bij EAKERS te huren weet u zeker dat alles in orde komt. EAKERS hanteert namelijk een praktisch totaalconcept. Dit houdt in dat onze professionals alles voorbereiden, de benodigdheden meenemen en op uw feest of evenement de gin tonics bereiden met veel passie. Hierbij mixen we niet alleen de klassieke gin tonic, we maken ook verschillende varianten. Onze unieke cocktailkaart is dan ook indrukwekkend en uitnodigend.

Gin bar aan huis of op buitenlocatie

Naast dat EAKERS werkt met een totaalconcept, kunnen we ook naar alle locaties in Nederland en België toekomen. Of u nu een feest of evenement organiseert op een mooie buitenlocatie of een gin bar aan huis wilt, wij regelen het voor u. Daarnaast bieden wij u meerdere extra opties. Denk hierbij aan het serveren van luxe hapjes, het verzorgen van een aperitief voor uw gasten of het schenken van gin tonics in gepersonaliseerde glazen. Voor meer informatie of bij vragen raden wij u aan om een kijkje te nemen op onze website of om ons direct vrijblijvend te contacteren.