Gin tonic bar thuis

Gezellig huisfeest met een gin tonic bar thuis

Een feest bij u thuis organiseren kent een aantal voordelen. Zo bespaart u op de locatie, creëert u een unieke sfeer en hoeft u zich geen zorgen te maken over vervoer. Het nadeel van thuis een feestje geven is echter wel dat u soms net iets meer moet regelen dan bij een feestje op locatie. Gelukkig biedt EAKERS hier een passende oplossing voor. Wij kunnen bij u een gin tonic bar thuis installeren én de verzorging hiervan volledig op ons nemen. Dit houdt in dat wij alle benodigdheden meenemen (van compleet uitgeruste cocktailbar tot aan glaswerk), zorgen voor de ingrediënten en de cocktails bereiden tijdens uw feest.

Gin bar thuis: praktisch en luxueus

Een gin bar thuis is niet alleen praktisch omdat u zelf nergens meer voor hoeft te zorgen, het geeft uw huisfeest ook meteen een luxe en feestelijke uitstraling. Wie houdt er immers niet van een verfrissende gin tonic? En voor de mensen die wel eens variatie willen op deze klassieker bereiden wij een unieke variant van de cocktail. Het uitproberen van nieuwe smaakcombinaties en het in elkaar zetten van bijzondere cocktailkaarten is namelijk de passie van EAKERS. Zo zorgen wij altijd voor vijf diverse gin tonics in de cocktailbar. Tot slot kunnen wij ook luxe hapjes verzorgen voor bij de gin tonic.

Gin tonic bar thuis huren bij EAKERS

Naast een gin tonic bar thuis huren kunt u bij EAKERS ook terecht voor andere diensten. Zo kunt u er voor kiezen om in plaats van gin tonic diverse cocktails te laten serveren in de cocktailbar of kunt u gaan voor mojitos. Daarnaast bieden wij u de optie om een champagnebar te openen op uw feest. Bent u enthousiast geworden of wilt u meer informatie? Kijk dan eens op onze website voor een impressie over ons bedrijf en werkwijze. Online vindt u tevens onze contactgegevens of kunt u direct een offerte aanvragen. Graag tot snel!