Gin tonic bar Tilburg

Maak uw feest een succes met een gin tonic bar Tilburg

De beste manier om van uw feest of evenement een succes te maken? Dat is door een gin tonic bar Tilburg te huren. Een gin tonic bar is namelijk de perfecte manier om voor sfeer te zorgen en uw gasten in de watten te leggen. Een frisse en vers gemaakte gin tonic is namelijk niet alleen erg lekker, het staat ook nog eens chique en feestelijk. EAKERS is het bedrijf die de gin tonic bar aan u verhuurt en volledig verzorgt. Zo hanteren wij een praktisch totaalconcept, inclusief materialen en professionals, zodat u zelf nergens meer aan hoeft te denken.

Gin bar Tilburg aan huis of op uw locatie

EAKERS brengt de gin bar Tilburg direct naar uw huis of locatie. Zowel in Nederland als in België verzorgen wij met veel plezier en passie de cocktails. Zo steken wij veel tijd in het maken van een originele cocktailkaart (hierbij hanteren we standaard vijf verschillende gin tonics) en proberen we altijd nieuwe smaakcombinaties te verzinnen. Uiteraard werken we hierbij altijd met de beste en verse ingrediënten. Daarnaast bieden wij u –indien gewenst- extra opties aan. Denk hierbij aan het schenken van gin tonic in gepersonaliseerde glazen, het rondbrengen van de cocktails en het serveren van luxe hapjes om de gin tonic te vergezellen.

Gin tonic bar huren Tilburg doet u bij EAKERS

Een cocktailbar of Gin tonic bar huren Tilburg doet u bij EAKERS. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf dat als doel heeft om van elk feest of evenement een succes te maken. Dit doen we niet alleen door de lekkerste cocktails te serveren maar ook door met u mee te denken. Zo kunnen wij direct communiceren en samenwerken met uw cateraar of een deel van de organisatie van uw feest of evenement op ons nemen. Meer informatie over ons vindt u op onze website. Tot slot kunt u ons natuurlijk altijd vrijblijvend contacteren voor meer informatie.