Gin tonic bar Utrecht

De gin tonic bar voor Utrecht en omstreken

Een perfecte gin tonic is een van de lekkerste drankjes die er te vinden zijn. De barkeepers van EAKERS kennen het geheim van de echte gin tonic en komen graag naar u toe om deze voor u en uw gasten te bereiden. U kunt onze gin tonic bar naar Utrecht halen, waar wij ervoor zorgen dat het u en uw gasten aan niks zal ontbreken. We raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons te komen kijken op de site, wat voor mogelijkheden we u allemaal te bieden hebben. We zijn in te schakelen als gin bar voor Utrecht, maar richten onze bar ook graag in als cocktailbar, champagnebar of cava bar.

Een gin tonic bar huren in Utrecht

Als u EAKERS inhuurt, dan neemt u uzelf veel werk uit handen. We komen namelijk met een compleet ingerichte bar uw kant op. Dit houdt in dat we niet alleen de bar meenemen, maar ook het glaswerk, de drank en overige ingredienten die nodig zijn voor het bereiden van de lekkerste drankjes. Dit wordt uiteraard allemaal verzorgd door professionele bartenders, die maar een doel voor ogen hebben: ervoor zorgen dat u straks een onvergetelijk evenement kunt organiseren! Wilt u onze gin tonic bar huren in Utrecht, maar heeft u hier nog wel wat vragen over? Wij staan altijd klaar om deze voor u te beantwoorden.

De gin bar voor Utrecht

Wilt u onze gin tonic bar naar Utrecht halen? We bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Samen met u stellen we een bar samen die helemaal is afgestemd op de wensen van u en uw gasten. We kunnen onze bar dusdanig inrichten dat hier een zeer grote groep mensen van kan genieten, maar komen ook graag uw intiemere bijeenkomst opluisteren!