Mobiele cavabar

Op zoek naar een mobiele cavabar?

Bent u voor een feest of evenement op zoek naar een bijzondere toevoeging? Kom eens kijken bij wat er allemaal mogelijk is bij EAKERS. Bij ons heeft u namelijk de beschikking over een mobiele bar, waar u een grote diversiteit aan lekkere drankjes gemaakt kunt krijgen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een mobiele cavabar, waarbij we dit drankje geheel perfect aan u en uw gasten zullen opdienen. Onze mobiele cavabar huren is heel eenvoudig. Hier krijgt u dan een of meerdere van onze professionele medewerkers bij geleverd, inclusief bar en alle benodigdheden!

Wilt u een mobiele cavabar huren?

Het mooie aan ons concept is dat u niet bang hoeft te zijn dat u zelf iets moet regelen voor uw bar. Wij komen met een van onze bars (afhankelijk van de grootte van uw evenement) naar u toe en zorgen ervoor dat al uw gasten voorzien worden van cava. Uiteraard is het hierbij ook mogelijk om andere drankjes te laten serveren. Gaat u bij ons een mobiele cavabar inhuren, dan kunnen wij bijvoorbeeld ook een gin tonic voor u mixen, of de heerlijkste cocktails shaken. Alles om ervoor te zorgen dat u en uw gasten een fantastisch feest mee gaan maken! Dit alles ook nog eens tegen een scherpe prijs!

Vandaag nog onze mobiele cavabar inhuren

Neem voor het inhuren van onze mobiele cavabar vandaag nog contact met ons op. We raden u dan aan om eens goed te bedenken wat u allemaal van een mobiele bar verwacht. We nemen dit dan met u door en zorgen ervoor dat uw bezoekers optimaal kunnen genieten. Een mobiele cavabar huren is een uniek concept dat we bij EAKERS hebben uitgedacht. We komen graag bij u langs om een en ander eens met u door te nemen. Onze bar is door heel Nederland in te schakelen. Waar u uw happening dan ook heeft, u kunt altijd onze mobiele cavabar inhuren om hier van te genieten!