Rijdende cocktailbar

De rijdende cocktailbar.

De rijdende cocktailbar zegt het eigenlijk al. Het is een rijdende bar die overal te plaatsen is. De rijdende bar is te plaatsen in grote bedrijfsruimtes, maar ook in een flat. Er zijn verschillende maten tot onze beschikking zodat wij overal de cocktails kunnen serveren. Doordat er verschillende maten aanwezig zijn, is het ook mogelijk om de cocktailbar in een lift te plaatsen. Zo kunnen we ook in een flat cocktails serveren. De rijdende bar is dus zeer veelzijdig.

Welke bar u gaat huren, is geheel naar uw eigen wensen. Doordat er momenteel zeven verschillende cocktailbars zijn is er altijd wel één geschikt voor u. Er is dus echt voldoende keuze.

Het is mogelijk om de rijdende cocktailbar te personaliseren. Hierbij kan een logo, tekst, of foto op de cocktailbar geplaatst worden tegen een kleine meerprijs.

Met de special cocktailbar heeft u een cocktailbar met totaal verschillende soorten cocktails. Hierdoor heeft iedereen een favoriet.
Het idee om een rijdende bar te maken is ontstaan in Amerika. Hiervan zijn er in Amerika een aantal. Dit bracht de eigenaar van EAKERS op het idee om dit over te brengen naar Nederland en natuurlijk ook België. De rijdende cocktailbar is sinds 2015 een feit. De rijdende bar huren particulieren en bedrijven voor verschillende gelegenheden. Voor beide is het zeker een toevoeging aan een feest of evenement. De rijdende bar huren is zeer gemakkelijk via de sociale mediakanalen, website en telefonisch. Reserveer vandaag nog een cocktailbar voordat het te laat is.

Meer informatie over de rijdende cocktailbar is hier te vinden. Via deze link is het ook gemakkelijk om de cocktailbar te reserveren.