Champagne bar

De lekkerste Champagne van EAKERS.

Een Champagne bar tilt uw feest naar een hoger niveau. Hoe fijn zou het zijn als u bij binnenkomst van een feest of evenement een glaasje Champagne uitgereikt krijgt van een Champagne bar? Heel fijn toch? Dit maakt het feest nu al compleet.

De champagnebar van EAKERS serveert standaard unieke champagne. Er wordt altijd gekeken naar een unieke Champagne om het feest of evenement naar een hoger niveau te tillen. 

De Champagnebar voor uw evenement

De Champagne bar heeft een strakke en stoere uitstraling. Door middel van de strakke uitstraling past de Champagne bar overal, in iedere ruimte. Ook is het mogelijk om de Champagne bar in de lift te plaatsen en te opereren in een flat. U kunt de Champagne bar huren voor de gehele avond. Zo kunnen uw gasten continue genieten van de lekkerste Champagnes die EAKERS te bieden heeft. De Champagne bar huren wordt steeds meer een trend. De gasten reserveren steeds meer de Champagne bar. Met deze bar begint het feest of evenement meteen goed. Er is altijd voldoende Champagne in de Champagne bar om iedereen van de beste Champagnes te voorzien.

Champagne bar voor Nederland en België

De Champage bar is te huur voor alle feesten en evenementen in Nederland en België. Er is geen locatie waar de Champagne bar niet kan staan. Geniet van onze luxe, bijzondere en heerlijke Champagnes.