Luxury food

EAKERS houdt zich enkel bezig met mooie en lekkere producten. Zo worden de beste cocktails gemaakt en heerlijke Champagnes geschonken. Hierbij mag natuurlijk luxury food niet ontbreken.

EAKERS heeft drie onderdelen op het gebied van luxury food. Dit zijn oesters, kaviaar en charcuterie. Dit is enkel te bestellen in combinatie met cocktails en/of Champagne.

Oesters

De oester is een prachtig natuurlijk product dat uit ondiepe en warme wateren komt. EAKERS selecteert zelf welke oesters gebruikt worden. De oesters worden komen uit Yerseke, het Nederlandse centrum voor oesters.

De minimale orderwaarde zijn 96 oesters. Deze oesters worden tijdens het feest of evenement live geopend voor extra beleving. Als de oester is geopend wordt deze voor de liefhebber op smaak gebracht met citroensap, peper en/of rode-wijnazijn.

Breng uw feest of evenement naar een nog hoger niveau en laat u ontzorgen door EAKERS. Alle zorgen worden weggenomen en uw gasten hoeven enkel te genieten.

De prijs is altijd op aanvraag. Dit heeft te maken met het aanbod en de wensen.

Kaviaar

Een feest of evenement echt helemaal compleet maken en uw gasten compleet verrassen? Dan is de selectie kaviaar bij EAKERS een perfecte optie. Laat uw gasten onderdompelen in luxe en heerlijkheid.

Wij leveren alles wat nodig is om de beleving compleet te maken. Omdat dit product zo specifiek is en de mogelijkheden oneindig zijn is de prijs altijd op aanvraag. 

Waar komt de kaviaar vandaan?

Dit verschilt. Veelal komt dit uit Italië en China waarbij de kweeksteur in een natuurlijk omgeving opgroeit. Hierdoor wordt de kwaliteit van de kaviaar steeds beter. Enkel wilde steurs gebruiken voor kaviaar is niet verantwoord. Hierdoor sterft de wilde steur uit.

Charcuterie

Charcuterie is een prachtig verzamelwoord van verschillende vleeswaren. EAKERS serveert natuurlijk niet enkel vleeswaren. Wij verzorgen hierbij ook kazen, olijven, broden, diverse tapenades en heerlijk olijfolie. 

De Serranoham wordt direct, live en kundig van het been gesneden. Dit om meer interactie te creëren met de gasten. Afhankelijk van het aantal gasten en het budget wordt er een selectie gemaakt van de producten.