Bedrijfsfeesten

Binnen een bedrijf is altijd iets te vieren. Denk aan een bedrijfsfeest, productpresentatie, personeelsfeest, zomerborrel of bijvoorbeeld een kerstfeest. Het is zonde om dit te doen met alleen maar standaard dranken die iedereen al kent. Nee, je wilt opvallen als bedrijf en een onvergetelijk feest neerzetten.

Onvergetelijk bedrijfsfeest organiseert EAKERS.

Door een prachtige combinatie die mogelijk is van cocktail, Champagne en luxe bijpassende hapjes maken wij het feest of evenement onvergetelijk. EAKERS haalt alle zorgen weg en zorgt ervoor dat echt iedereen kan genieten.

Bar huren op je bedrijfsfeest?

Een cocktailbar of champagnebar huren voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest? Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van mobiele cocktailbars en champagnebars. Doordat er verschillende maten mogelijk zijn, is het gemakkelijk om op iedere locatie één of meerdere bars te plaatsen. 

Personaliseer de cocktailbar of champagnebar

Hoe leuk is het om een cocktailbar te personaliseren met een bedrijfsnaam of logo? Dit kan EAKERS regelen voor jullie tegen een kleine meerprijs. Hierdoor staat jullie bedrijf nog beter op de kaart.