EAKERS

EAKERS cocktails en Champagne is voortgekomen uit het bedrijf ‘EAKERS’. Dit bedrijf was gericht op enkel cocktails. In 2014 is de toenmalige eigenaar, Ronald van Beers naar, naar Atlanta gegaan om daar een jaar te werken voor Marriott Hotels. Hierbij heeft Ronald veel geleerd en heeft hij een nieuw businessplan opgesteld voor de high end horeca in Nederland en België.

Uitbreiding en professionalisering

Door de natuurlijke groei van ‘EAKERS’, de veranderingen in de markt en het ambitieniveau binnen het team, schreeuwde het bedrijf om uitbreiding en professionalisering. Het voormalige businessplan is opnieuw geëvalueerd en aangepast. Hierdoor wordt momenteel een nieuwe koers gevaren met EAKERS.

EAKERS denkt niet in grenzen

Met EAKERS worden alle succesfactoren van het team zichtbaar. Binnen dit nieuwe bedrijf zijn de grenzen eindeloos, maar blijft de kwaliteit en service bovenaan staan. Dat EAKERS niet in grenzen denkt is nog een stukje DNA van het vorige bedrijf. EAKERS maakt namelijk ook gebruik van invloeden over de hele wereld die verwerkt worden in de producten en diensten.