Bruiloften

Iedere bruiloft verdiend iets bijzonders. Dit kan een cocktailbar zijn, maar ook de champagnebar met bijpassende hapjes zoals oesters, kaviaar en charcuterie plateaus. Deze dag mag nooit meer vergeten worden en hiervoor zorgt EAKERS. Door veel bruiloften mede georganiseerd te hebben, is de kennis en kunde groot.

Unieke cocktails of geweldige Champagne tijdens een bruiloft? Dan zijn wij de juiste partner. Wij nemen alle zorgen weg en regelen alles.

De cocktailbar voor jouw bruiloft

Ongeacht of het een klein of groot feest wordt, cocktails drinken kan altijd. Je wilt deze dag perfect laten verlopen en geen zorgen hebben. Dan is EAKERS de partner voor jouw bruiloft/huwelijksfeest. Als wij jullie wensen weten, gaan we direct aan de slag om jullie feest onvergetelijk te maken.

Cocktails en Champagne combineren tijdens een bruiloft.

Dit is een geweldig idee. Eerst de gasten ontvangen met Champagne en hierna overgaan naar cocktails. Dit is een gouden combinatie. Dit is nog eens gasten verwennen tot het maximale.

Personaliseer de cocktailbar of champagnebar

Hoe leuk is het om een cocktailbar te personaliseren met jullie namen of twee gouden ringen? Dit kan EAKERS regelen voor jullie tegen een kleine meerprijs. Hierdoor is jullie bruiloft helemaal persoonlijk en lijkt de cocktailbar of champagnebar wel van jullie!

Cateraar is al aanwezig

Mocht een externe cateraar al jullie bruiloft organiseren, is dit geen probleem. Wij kunnen ook alles afstemmen met hen. Zo hebben jullie maar één contactpersoon. Catering is bijna altijd aanwezig tijdens een bruiloft. Wij maken vaak mee dat een bruidspaar meerdere contactpersonen heeft. Dit is niet wenselijk. Beperk dit.