Verschillende evenementen

Hoe leuk is het om een cocktailbar of champagnebar op jouw evenement te hebben? Dit maakt jouw evenement tot een succes. 

Het voordeel van het EAKERS concept is dat alles wordt geregeld. Zo kun je als eventmanager jezelf richten op andere zaken. Wij nemen graag jouw zorgen over.

Doordat wij heerlijke en bijzondere cocktails in het assortiment hebben, is het altijd mogelijk om passende cocktails te serveren. Natuurlijk zijn ook de Champagnes niet standaard. Met onze Champagne bruist het evenement pas echt!

Samenwerken

Vaak is EAKERS een onderdeel van een groot feest of evenement. Tijdens evenementen werkt EAKERS voor de organisatie. Alles gaat in overleg, maar EAKERS organiseert alles op het gebied van cocktails. De organisatie van het event of festival is gegarandeerd van heerlijke cocktails en Champagne.

Bruisende evenementen

Natuurlijk zijn cocktails een goed idee voor een festival, maar Champagne is ook zeker geschikt. Steeds meer festivals en evenementen zijn gericht op een doelgroep die houdt van heerlijke dranken. Dan is EAKERS de juiste partner voor het evenement of festival om een champagnebar te verzorgen.