Retail

Het is belangrijk om de gasten in de winkel te verrassen en te prikkelen. Als de gasten in de winkel verast worden met een overheerlijke cocktail of een goed glas Champagne, worden ze daar vrolijk van. De loyaliteit van de gasten aan het bedrijf wordt groter.

Klantbeleving in de winkel

Een stapje meer zetten in een winkel maakt het verschil. Dit kunnen wij mede verzorgen met onze concepten. Doordat wij voor vele merken, shop-in-shops, warenhuizen en modeketens werken, zijn wij gewend aan een retailomgeving. Wij ontvangen jullie gasten met open armen.

Het prikkelen van de zintuigen

Hoe meer zintuigen geprikkeld worden, hoe beter de klantbeleving. EAKERS zorgt hiervoor. Wij zorgen ervoor dat de cocktailbar met heerlijke cocktails of de champagnebar met verassende Champagne, er prachtig uit ziet. Verder zorgen wij dat de gast zich thuis voelt in jouw winkel.

Meer omzet voor relatief weinig spanning 

Hoe bedoelt EAKERS dit? Nou simpel. Als retail eigenaar of retail manager hoef je bijna niets te regelen. Enkel EAKERS te boeken. Wij nemen namelijk het stukje hospitality over in de winkel. Wij lopen rond door de winkel indien gewenst en vragen de gasten of ze iets lekker wensen te drinken. Hierna vertellen wij wat we allemaal kunnen creëren voor hen.