Cocktail shaker thuis

Een cocktail shaker thuis huren

Geeft u binnenkort een feest thuis en wilt u uw gasten dan met iets unieks verrassen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met EAKERS. We hebben namelijk een mobiele cocktailbar klaarstaan waarmee we graag bij u langskomen. We hebben professionele shakers in dienst die alles meenemen wat nodig is om van uw feest een groot succes te maken. U hoeft niks te regelen verder, wij zorgen voor zowel de bar, de shakers als de benodigdheden voor die uitmuntende cocktail waar uw gasten optimaal van gaan genieten. Met EAKERS maakt u van uw feest een ware happening!

De cocktail shaker voor thuis

Een cocktail shaker thuis huren is met EAKERS heel eenvoudig. Gewoon even contact met ons opnemen om te bekijken wanneer u ons nodig heeft en of wij die dag beschikbaar zijn. We komen dan met een bar naar u toe die op maat is gesneden voor uw feest. Bij een klein, intiem feestje zit u niet te wachten op een bar die 1000 cocktails per uur kan serveren, alhoewel dit wel degelijk tot onze mogelijkheden behoort! Geef ons aan als u speciale wensen heeft op het gebied van de cocktails die geserveerd gaan worden en wij zorgen ervoor dat onze shakers deze voor u op het menu hebben staan.

Meer weten over een cocktail shaker voor thuis?

Een cocktail shaker thuis huren? Kom dan eens langs op onze website om aan te geven wat uw wensen zijn. We zijn niet alleen maar in te schakelen om de lekkerste cocktails voor u te maken, u kunt ons ook inhuren voor het maken van de perfecte gin tonic, het schenken van de lekkerste champagne of cava en nog veel meer. We willen er graag voor zorgen dat uw feest een perfecte gelegenheid wordt voor u en uw gasten om te genieten van de lekkerste drankjes die er te krijgen zijn.