Cocktailbar Antwerpen

De cocktailbar voor Antwerpen

Heeft u binnenkort een leuk evenement of feest in Antwerpen? Wilt u dit opluisteren op een bijzondere manier? Neem dan vandaag nog een kijkje bij de mogelijkheden van EAKERS. We hebben een mobiele bar, die we graag vanuit Nederland meenemen naar Antwerpen, om daar u en uw gasten te verrassen met de lekkerste cocktails en andere drankjes. We hebben een team van professionele cocktailshakers in dienst, die graag met u aan de slag gaan om u te voorzien van de lekkerste cocktails die er te krijgen zijn. U kunt ons inschakelen bij een groot evenement, maar ook bij een intiemere gelegenheid.

De cocktail bar voor Antwerpen

Een cocktailbar huren in Antwerpen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij ons. Als u ons inhuurt voor uw bijeenkomst, dan hoeft u verder zelf nergens meer aan te denken. Wij nemen namelijk alles mee wat er nodig is voor de lekkerste cocktails. We brengen de bar, de drank en de andere ingredienten, maar ook het glaswerk en een team van professionele cocktailshakers. Alles om ervoor te zorgen dat uw evenement gaat slagen. We zijn bedreven in het mengen van alle succesnummers op cocktailgebied, maar voegen ook regelmatig nieuwe drankjes toe aan ons assortiment.

Meer weten over onze cocktailbar voor Antwerpen?

We nemen graag onze cocktail bar naar Antwerpen mee, zodat u optimaal kunt genieten van smakelijke cocktails. Daarnaast zijn we ook voorzien van de lekkerste soorten champagne en cava en kunnen wij u een perfecte gin tonic voorschotelen. We vertellen u hier graag meer over, als u vragen heeft over onze bar. Ons concept is uniek en al vele malen een groot succes gebleken. Schroom dan ook niet om onze cocktailbar te huren in Antwerpen als u een geslaagd element toe wilt voegen aan uw feest!