Cocktailbar Den Bosch

De cocktailbar voor Den Bosch

Heeft u binnenkort een feest of evenement en bent u nu op zoek naar een uniek element om hier aan toe te voegen? Wat dacht u dan van EAKERS? Wij hebben een uniek concept klaarstaan waarmee we u en uw gasten zeker gaan verrassen. We komen namelijk bij u langs met onze mobiele cocktailbar. Deze bar is volledig uitgerust, inclusief professionele shakers die klaarstaan om u de lekkerste cocktails aan te kunnen bieden. Onze cocktail bar voor Den Bosch is ook uniek in het feit dat we ons formaat aan kunnen passen aan het formaat van uw happening.

Met onze cocktail bar naar Den Bosch toe

EAKERS is door heel Nederland in te schakelen. We komen dan ook graag bij u langs om eens met u door te nemen wat voor mogelijkheden we allemaal te bieden hebben. Wilt u bijvoorbeeld eens bekijken welke cocktails wij allemaal voor u kunnen shaken? We hebben dan een zeer breed scala aan cocktails voor u klaarstaan. Let er daarbij op dat we u graag de lekkerste cocktails aanbieden die er te krijgen zijn. Een cocktailbar huren in Den Bosch betekent dat we alle succesnummers meenemen, maar ook een aantal cocktails die u misschien nog niet bekend voorkomen.

Meer weten over onze cocktail bar voor Den Bosch?

Als u vragen heeft over onze cocktailbar voor Den Bosch, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. U kunt ook even op onze website kijken wat u allemaal kunt verwachten van EAKERS. U vindt hier onze professionele shakers bij elkaar staan, maar ook een overzicht van al onze mogelijkheden. Naast als cocktailbar zijn wij bijvoorbeeld ook in te schakelen als champagnebar, cavabar of als bar waar de lekkerste gin tonics van Nederland worden gemaakt!