Cocktailbar huren

Cocktailbar huren in Nederland en België.

EAKERS verhuurd cocktailbars door geheel Nederland en België. Daarbij worden er ook cocktailworkshops verzorgd in beide landen. Een cocktailbar inhuren is gemakkelijk en snel. Door een relatief klein team en persoonlijk contact met de eigenaar is er een snelle en correcte interactie. Zo bent u dus gegarandeerd van persoonlijke interactie.

Cocktailbar huren met unieke cocktails

Sinds 2015 worden er verschillende soorten cocktailbars verhuurd. In totaal zijn er zeven verschillende soorten cocktailbars en twee verschillende cocktailworkshops. Momenteel worden er vooral cocktailbars ingehuurd waarbij wijzelf de cocktails maken. Dit is momenteel een grote trend in de cocktailindustrie. Doordat er een ruime keuze is uit de verschillende cocktailbars, is er altijd een favoriet voor u. Door het inhuren van een cocktailbar, wordt uw feest of evenement zeker een succes. Iedereen vindt het geweldig om een heerlijke cocktail te kunnen bestellen.

Cocktailbar huren inclusief een aperitief 

Een Cocktailbar inhuren is zoals gezegd erg gemakkelijk en kan compleet aan uw wensen voldaan worden. U mag zelf samen met de eigenaar de cocktails uitkiezen die er gemaakt gaan worden tijdens uw feest of evenement. Bij het inhuren van een cocktailbar kunt u ook een aperitiefbar boeken. Via deze weg krijgt iedereen een aperitief bij binnenkomst waarna de cocktailbar opent. Een cocktailbar inhuren wordt hierdoor nog meer compleet.