Cocktailshaker op locatie

Een cocktailshaker op locatie langs laten komen

U heeft binnenkort een feest, evenement of ander soort bijeenkomst. U heeft zaken als de muziek en aankleding al geregeld, maar zou toch graag nog een extra element aan uw bijeenkomst toe willen voegen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met EAKERS. Met ons haalt u namelijk een cocktailshaker op locatie in huis, die klaar staat om u te verrassen met de lekkerste cocktails die er te krijgen zijn. We leveren een complete service. We shaken voor u niet alleen die heerlijke cocktails, maar nemen ook de bar en alle andere benodigdheden met ons mee!

De cocktailshaker aan huis

Met EAKERS hebben we een uniek concept in huis waarvan u zeker kunt zijn dat u hier iets bijzonders mee gaat beleven. Elke van onze cocktail shakers weet namelijk hoe je een lekkere cocktail moet maken. Dat niet alleen, we weten dat ook nog eens aan te kleden zoals het hoort bij het shaken van een goede cocktail. Wilt u hier meer over weten? Dan kijkt u toch gewoon even op onze website! Hier wordt ons concept duidelijk voor u uitgelegd en kunt u er ook op rekenen dat u antwoord krijgt op uw vragen over ons bedrijf. Kijk dan gelijk even wat voor cocktails u het liefste gepresenteerd wilt krijgen!

Meer weten over de cocktailshaker op locatie?

Natuurlijk zijn er nog wel meer cocktail shakers te vinden die bij u langs willen komen. Maar een shaker met bar en alle benodigdheden is een uniek concept. U kunt bij ons ook nog eens rekenen op de hoogste kwaliteit en lekkerste cocktails. Kies uw favoriete cocktail, of neem een drankje uit de lijst met tijdloze klassiekers. Maar, we hebben ook een breed scala aan nieuwe, verrassende cocktails voor u klaarstaan. Zo weet u straks zeker dat u een cocktail kunt presenteren aan uw gasten waar ze het nog lang over gaan hebben! Als cocktailshaker aan huis zorgen we graag voor een unieke belevenis.