Gin tonic bar Rotterdam

De gin tonic bar voor Rotterdam

U bent op zoek naar een uniek element om uw feest of bijeenkomst nog meer speciaal te maken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij EAKERS. We hebben namelijk een speciale, mobiele bar klaarstaan waarmee u uw gasten eens echt op iets speciaals kunt trakteren. Onze mobiele bar kan op meerdere manieren worden ingericht. Zo kunnen wij als gin tonic bar naar Rotterdam toe komen. U kunt er dan op rekenen dat u de lekkerste gin tonics geserveerd krijgt die u ooit heeft geproefd. Onze professionele bartenders kennen het geheim van de perfecte gin tonic.

Onze gin bar naar Rotterdam halen

EAKERS is een uniek concept. We hebben een mobiele bar klaarstaan, die we helemaal inrichten voor uw evenement. Met andere woorden… we kunnen samen met u bekijken wat voor drankjes u allemaal wilt laten serveren. U kunt ons als gin tonic bar huren in Rotterdam, maar we kunnen ook cocktails, champagne en cava schenken. Onze professionele bartenders kunnen een hoog aantal drankjes serveren, maar het is ook mogelijk om ons in te huren voor een intiem feestje. En onze bar komt helemaal compleet uw kant op. Met onze gin tonic bar in Rotterdam hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken!

De gin bar voor Rotterdam en omstreken

Wilt u onze gin tonic bar huren in Rotterdam, maar heeft u hier eerst wel nog een paar vragen over? Geen probleem, we staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vuur deze dan ook gewoon op ons af, we zorgen ervoor dat u de antwoorden krijgt die u nodig heeft. Samen met u bekijken we hoe wij de bar voor uw evenement in gaan richten. We staan altijd klaar om ervoor te zorgen dat uw bijeenkomst of feest nog meer speciaal wordt.