Gin tonic bar

De gin tonic bar.

De Gin & Tonic Cocktailbar is één van de meeste gereserveerde cocktailbars van EAKERS. Sinds 2015 zijn de Gin Tonic cocktails een groot succes. Nog steeds is dit één van de meeste verkochte cocktails in dit jaar binnen Nederland. Daarom heeft EAKERS daar een complete cocktailbar voor gemaakt. Zo kunt u tijdens uw feest genieten van de heerlijke Gin bar.

De gin en tonic cocktails zijn geliefd en bekent over de gehele wereld. Wat EAKERS doet, is het verzamelen van verschillende soorten gin en tonic uit alle werelddelen. Over de gehele wereld zijn er veel meer dan 500 soorten gin en 200 soorten tonic. In de laatste jaren is het aantal soorten gin bijna verdubbeld. Dit geeft aan dat het zeker een trend is. Doordat er zoveel keuze is, wordt het wel moeilijk om te kiezen. Daarom verandert de selectie van de soorten gin en tonic iedere twee maanden. Er komen continue nieuwe soorten erbij en er verdwijnen er ook weer. Zo blijft het aanbod divers en spannend. De combinaties van de gin bar worden zeer geliefd door alle gasten van de gin tonic bar. Een gin tonic bar huren is dus een must in dit jaar.

De Gin tonic bar huren bedrijven en particulieren in. Het is voor beide partijen een prachtige toevoeging. De gin tonic cocktails worden voor bijna iedereen geliefd. Door de veelzijdigheid van EAKERS is er altijd een favoriet voor iedereen. De Gin bar staat altijd met verschillende soorten gin en tonic tijdens een feest. Erg veelzijdig dus.

Gin tonic bar op locatie

De gin tonic bar is geschikt voor verschillende momenten. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, evenementen, relatiedagen en tijdens een VrijMiBo. De gin tonic bar huren van EAKERS is zeer gemakkelijk via het offerteformulier. Zo krijgt u altijd een passende offerte.