Vraag en antwoord 'cocktailbars'

Wat neemt EAKERS mee tijdens het verzorgen van een cocktailbar op locatie?

EAKERS neemt alles mee wat nodig is om cocktails te maken op locatie. Van glaswerk tot de verlengkabels. Het enige wat gebruikt wordt op locatie is water en stroom 230 volt. In de gepersonaliseerde mobiele cocktailbar is ook een spoelbak ingebouwd. Zo worden de glazen gespoeld achter de cocktailbar op locatie.

Hoeveel soorten cocktails zijn aanwezig tijdens een feest?

Tijdens een feest zijn standaard vijf cocktails aanwezig. EAKERS zorgt ervoor dat er een prachtige cocktailkaart wordt samengesteld. Zo kan iedereen genieten van heerlijke cocktails op locatie.

Wat voor soort cocktails worden gecreëerd?

EAKERS houdt rekeningen met frisse, zoete, zure en bittere smaken. De specialiteit van EAKERS is het creëren van unieke en bijzondere cocktails. Dit wordt gedaan door een vast team van professionals. 

Waarom werkt EAKERS met een minimaal aantal cocktails?

EAKERS gelooft in een totaalpakket. EAKERS levert alles omtrent de cocktailbar, echter kan dit niet gerealiseerd worden bij een groot aantal verschillende cocktails. Vandaar dat een minimaal aantal cocktails afgenomen dient te worden.

Zijn er ooit te weinig producten aanwezig om cocktails te maken?

Gelukkig is het nog nooit voorgekomen dat tijdens een feest te weinig cocktails aanwezig waren. Dit risico wordt beperkt door een minimaal aantal cocktails af te spreken. Na het minimale aantal cocktails kan het zijn dat er een soort cocktail niet meer voldoende aanwezig is. Dit wordt dan gecompenseerd door de overige cocktails.

Waar komt de inspiratie vandaan om nieuwe cocktails te creëren?

Het is een sport om continue op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cocktails. Daarom worden regelmatig beurzen bezocht, trainingen verzorgd, reizen gemaakt en workshops gehouden.

Tot hoeveel personen kan EAKERS cocktails maken?

EAKERS staat voor kwaliteit. Dit houdt in, dat bepaalde feesten eventueel niet genomen worden door het aantal personen. De kwaliteit moet gewaarborgd blijven. Het aantal personen dat maximaal bediend kan worden per uur is 1.400.

Verhuurd EAKERS cocktailbars zonder personeel?

EAKERS gelooft in de kracht van een totaalconcept. Daarom is het niet mogelijk om enkel een cocktailbar te huren.

Wordt er gewerkt achter een bestaande bar op een locatie?

EAKERS gelooft in de kracht van een totaalconcept. EAKERS is de specialist op het gebied van cocktails. Om dit te waarborgen, zijn de cocktailbars die gebruikt worden compleet eigen design met alle gemakken voor het personeel. Daarom is het niet mogelijk om achter een andere bar te werken.

Is het mogelijk om cocktails voor te proeven?

Helaas is het niet mogelijk om cocktails voor te proeven. Dit heeft te maken met het inkoopproces. Per evenement wordt ingekocht om de versheid en kwaliteit te waarborgen. Het is daarom niet mogelijk om voor enkele cocktails het inkoopproces uit te voeren.

Is het mogelijk om langer cocktails te maken dan vooraf is besproken?

Dit is bijna altijd mogelijk. Dit vindt het personeel van EAKERS ook geen enkel probleem.

Zijn de cocktailbar overal te plaatsen?

De cocktailbars zijn overal te plaatsen. De cocktailbars zijn gebouwd met diverse afmetingen. Hierdoor is het zelfs mogelijk om cocktails aan huis te maken. De cocktailbars mogen echter niet over een trap vervoerd worden.

Wat kunnen wij verwachten tijdens een feestavond?

Cocktails drinken moet een feest zijn. Dit gaat EAKERS ook creëren met het team en de cocktails.

Wordt ook gezorgd voor ijs en glaswerk?

Natuurlijk. EAKERS regelt alles omtrent de cocktailbar, dus ook het ijs en glaswerk. EAKERS heeft alles in eigen beheer. Van transport tot materialen. Hierdoor is EAKERS zeer flexibel.