Welkom in de wereld van cocktails en Champagne.

Iedereen wil een uniek en eigentijds feest. Maar hoe wordt dit gerealiseerd? Dat weet EAKERS!

EAKERS is het toonaangevend bedrijf in de cocktail en Champagne wereld. Met een vast team van professionals, wordt iedere dag hard gewerkt om alle evenementen in Nederland en België tot een groot succes te brengen. Bekijk via de onderstaande button de mogelijkheden.

Bekijk hier de concepten

Full-service formule

EAKERS hanteert een Full-service formule. Met een vast team van professionals, eigen glaswerk, unieke bars en eigen vervoersmiddelen, is EAKERS niet gebonden aan grote leveranciers. 

Wij hebben de beste cocktails!

Focus

Focus is key. Daarom specialiseert EAKERS zich in cocktails en Champagne met daarbij luxury food om het af te maken. Een feest zonder cocktails en/of Champagne is bij EAKERS niet mogelijk. EAKERS gelooft in het totaal concept.

EAKERS concepten

EAKERS is continue opzoek naar nieuwe en interessante producten. Een deel van het team maakt diverse inspiratiereizen om nieuwe smaken en combinaties te ontdekken. Hierdoor blijft EAKERS innovatief en onderscheidend.

Bekijk hier de concepten

EAKERS webshop

 Wil jij thuis genieten van heerlijke cocktails en/of champagne zonder een fysieke bar van EAKERS? Bekijk dan de nieuwe webshop en bestel de heerlijke producten voor thuis.

Bekijk hier de webshop