Mobiele cocktailbar

De mobiele cocktailbar van Nederland en België.

Er zijn verschillende soorten mobiele cocktailbars in te huren. Hierdoor past er altijd een cocktailbar bij uw wensen. De wensen omtrent de mobiele cocktailbar worden altijd met de eigenaar Ronald besproken. Zo weet u zeker dat uw wensen omtrent de mobiele cocktailbar uitkomen.

Mobiele cockailbar idee uit Amerika

Het idee is overgekomen vanuit de Verenigde Staten waar Ronald zelf werkte voor de hotelketen Marriott. Hier heeft Ronald veel kennis opgebouwd omtrent de cocktails. De invloeden, ideeën en smaakcombinaties wilde Ronald overbrengen naar Nederland op een niet standaard manier. Hij bedacht de mobiele cocktailbar die in te huren is voor geheel Nederland en België.

Mobiele cocktailbar huren

Er zijn al vele gasten die een mobiele cocktailbar inhuren voor feesten en evenementen. In totaal zijn er al honderden mobiele cocktailbar soorten ingehuurd. Het huren van dit is vrij makkelijk en alles staat duidelijk vermeld op de website. Onder het kopje ‘cocktailbars’ staan alles verschillende mobiele cocktailbars uitgelecht inclusief foto’s. wilt u een mobiele cocktailbar huren? Klik dan hier

Feesten met een mobiele cocktailbar

Wilt u dus een feest of evenement compleet maken? Boek dan één van de mobiele cocktailbars van EAKERS. Wij staan altijd voor u klaar. Op welk gewenst moment dan ook. Ook kan men een mobiele cocktail huren voor meerde dagen en op verschillende locaties op hetzelfde tijdstip. Een mobiele cocktailbar inhuren is nog nooit zo makkelijk geweest.