Mobiele gin tonic bar

De mobiele gin tonic bar.

De trend is momenteel nog steeds de gin en tonic cocktails. Deze trend bestaat al een aantal jaren. Deze trend zet zeker nog lang door. Doordat er met een gin tonic cocktail alle kanten ingegaan kan worden, is er voor iedereen wel een favoriet. De mobiele gin tonic bar komt op iedere locatie binnen heel Nederland en België. De mobiele gin bar is al te reserveren vanaf 50 gin tonic cocktails. Het maakt dus niet uit hoeveel gasten er naar het evenement komen. U betaald nooit te veel omdat de factuur op nacalculatie wordt opgemaakt. U betaalt wat u ontvangt. Zo simpel kan het dus zijn.

Als particulier en bedrijf zijnde kunt u de mobiele gin tonic bar huren. Dit is een leuk en verassend extraatje tijdens het feest of evenement. EAKERS neemt altijd vele verschillende soorten gin en tonic mee naar de locatie. Het assortiment van de bar veranderd iedere twee maanden. Zo blijft de mobiel gin bar steeds verassend.

Als u de mobiele gin tonic bar inhuurt, wordt er altijd vooraf bekeken hoeveel gasten er verwacht worden. Zo kan EAKERS een perfecte inschatting maken op het gebied van de aantal Gin & Tonic Cocktails. De mobiele gin bar is uitgerust met vijf verschillende soorten gin en drie verschillende soorten tonic. Zo is er altijd een favoriet voor iedereen. Dit maakt de mobiele gin bar huren nog aantrekkelijker.