Workshop cocktails maken

Iedereen wil een keer in zijn of haar leven cocktails maken. Hiervoor heeft EAKERS een workshop cocktails maken. Tijdens de workshop leert men alles omtrent cocktails. Men leert iets over de smaakcombinaties, de geschiedenis, shake technieken en natuurlijk moet er geproefd worden.

De workshop cocktail maken kan overal gedaan worden. Van bedrijfspanden tot een woonkamer. Alles is mogelijk bij EAKERS. Tijdens de cocktail workshop maakt iedereen drie cocktails samen met de eigenaar. Ook krijgt iedereen een aperitief aan het begin van de cocktailworkshop. In totaal krijgt iedereen dus vier cocktails. Door de persoonlijke interactie wordt het een geslaagde cocktails maken workshop. Er is altijd ruimte tijdens de workshop om vragen te stellen. Er zijn nooit rare of slechte vragen. De cocktails maken workshop is juist bedoeld om meer te leren van de cocktails.

De meeste cocktails die gemaakt worden tijdens de workshop zijn ook thuis te maken met niet te veel ingrediënten. Hoe meer ingrediënten hoe moeilijker het is om thuis ook de cocktails na te maken. De recepturen mogen worden overgenomen tijdens de workshop cocktails maken. Dit maakt het makkelijker om thuis de cocktails na te maken.

EAKERS verzorgd alles omtrent de cocktailworkshop. Alle shakers, dranken en andere materialen worden meegenomen. Zo heeft u een zorgeloze cursus cocktails maken.

De workshops worden all-in aangeboden. Voor prijzen van de workshop cocktails maken mag u hier klikken. Voor een reservering mag u hier klikken. De workshop is vanaf 12 personen. Bent u met minder personen? Stuur dan een bericht en gaan wij samen kijken wat mogelijk is. 

De Workshop cocktails maken is altijd een succes en hopelijk mogen wij het ook voor u verzorgen.