Cubaanse Mojito Cocktailbar

De Mojito, de cocktail afkomstig uit Cuba. Mojito is wereldwijd één van de bekendste en meest gedronken cocktail. Niet gek natuurlijk… De combinatie van verse Munt, Limoen, Rum en sprankelend mineraalwater geeft een overheerlijke frisse smaak dat nooit gaat vervelen. Toch kan er met de originele Mojito veel gevarieerd worden wat onze specialiteit is!

Opzoek naar een cocktailbar met de beste Mojito’s en ook nog eens met andere smaak combinaties dan de originele Mojito? Dan is de Cubaanse Mojito cocktailbar perfect voor het feest. Er zijn altijd verschillende soorten Mojito’s aanwezig, dus voor iedereen is er iets lekkers.

Wat is een Mojito cocktail?

De Mojito komt oorspronkelijk uit Havana. Hier wordt de Mojito nog steeds erg veel gedronken.

Vroeger werd de Mojito cocktail gebruikt als medicijn tegen koorts. Of het echt gewerkt heeft is nog steeds een groot raadsel. Tegenwoorden drinken wij de Mojito om heerlijk af te koelen en te genieten. Geen medische noodzaak dus.

Welke Mojio cocktail is de beste?

Dit is natuurlijk de belangrijkste vraag over de Mojito. Het antwoord op deze vraag is eigenlijk: proef de verschillende soorten en oordeel zelf. Geniet, maar drink met maten.

Waarom een Mojito cocktailbar op mijn feest of evenement?

Met de Cubaanse Mojito bar haalt u Cuba naar uw feest. Als u de Cubaanse Mojito gaar huren, zijn er altijd vijf verschillende soorten Mojito’s aanwezig. Via deze weg is er dus altijd een favoriet voor iedereen aanwezig. De Mojito bar wordt vooral gereserveerd voor tropische feesten. De Mojito cocktailbar past perfect in dit plaatje.

De Mojito cocktailbar is één van de meest geboekte cocktailbars. EAKERS maakt de beste Mojito’s in Nederland en België . De mojito cocktailbar is in te huren in beide landen.

De Mojito bar huren kan uiteraard via de website, maar ook telefonisch. EAKERS is altijd bereikbaar, zeven dagen in de week. Het is dus zeer gemakkelijk om een reservering te maken met persoonlijk contact.

Wat regelt EAKERS?

Als wij gaan samenwerken regelen wij ALLES voor de cocktailbar. Denk hierbij aan:

  • Glaswerk
  • Ijs
  • Materialen
  • Cocktailbar
  • Personeel
  • Natuurlijk unieke cocktails!