Gin Tonic Cocktailbar

De Gin & Tonic Cocktailbar is compleet verzorgd en uniek in zijn soort. Geheel in stijl en zonder zorgen genieten van de nieuwste Gin & Tonic Cocktails.

De Gin & Tonic Cocktail is begonnen in 2014 als een hype. Momenteel zijn er meer dan 500 soorten gin en 150 soorten tonic. Daarom hebben wij altijd nieuwe soorten in het assortiment waarmee bijzondere combinaties gemaakt worden.

Door een assortiment van verschillende gins mee te nemen op locatie, is er voor iedereen een lekkere gin tonic!

Het geheim van de Gin Tonic cocktail

Een perfecte gin tonic is een van de lekkerste drankjes die er te vinden zijn. De barkeepers van EAKERS kennen het geheim van de echte gin tonic en komen graag naar u toe om deze voor u en uw gasten te bereiden. U kunt onze gin tonic bar naar jouw feest of evenement halen, waar wij ervoor zorgen dat het u en uw gasten aan niks zal ontbreken. 

De gin tonic bar huren

Als u EAKERS inhuurt, dan neemt u uzelf veel werk uit handen. We komen namelijk met een compleet ingerichte bar uw kant op. Dit houdt in dat we niet alleen de bar meenemen, maar ook het glaswerk, de drank en overige ingredienten die nodig zijn voor het bereiden van de lekkerste drankjes. Dit wordt uiteraard allemaal verzorgd door professionele bartenders, die maar een doel voor ogen hebben: ervoor zorgen dat u straks een onvergetelijk evenement kunt organiseren! Wilt u onze gin tonic bar huren, maar heeft u hier nog wel wat vragen over? Wij staan altijd klaar om deze voor u te beantwoorden.

Wat regelt EAKERS?

Als wij gaan samenwerken regelen wij ALLES voor de cocktailbar. Denk hierbij aan:

  • Glaswerk
  • Ijs
  • Materialen
  • Cocktailbar
  • Personeel
  • Natuurlijk unieke Gin Tonics!