Vraag en antwoord 'algemeen'

Op deze pagina zijn algemene vragen te vinden met daarbij de antwoorden. Kijk gerust rond om een beter beeld te krijgen van EAKERS. 

Is het mogelijk om een naam of logo op de cocktailbars te plaatsen?

Ja dit is zeker mogelijk. Dit wordt steeds meer gedaan om bijvoorbeeld de naamsbekendheid te vergroten van een merk of bedrijf.

Is het mogelijk om non-branded te werken?

Ja, dat is zeker mogelijk. EAKERS werkt veelal middels diverse cateraars. In dit geval werkt EAKERS onder de naam van de desbetreffende cateraar. Hierbij zijn geen promotie-uitingen van EAKERS op de locatie.

Waarom zijn de prijzen exclusief btw?

EAKERS werkt veelal voor bedrijven in Nederland en België. Deze bedrijven kunnen de btw terugvorderen. Vandaar dat alle prijzen exclusief btw zijn.

Is EAKERS gebonden aan bepaalde leveranciers?

EAKERS heeft geen contracten met vaste leveranciers op het gebied van dranken. Dit verstrekt de kracht om unieke cocktails te creëren en de gasten steeds weer opnieuw te verrassen.

Zijn speciale wensen mogelijk?

Ieder feest is uniek. EAKERS houdt dus altijd rekening met speciale wensen. Door goede communicatie en één vast aanspreekpunt tijdens de voorbereidingen, is erg veel mogelijk. Niets is standaard bij EAKERS.

Uit wat voor team bestaat EAKERS?

EAKERS werkt met een vast team van professionals voor en achter de schermen. Het team wordt getraind om de lekkerste cocktails te maken op iedere locatie. Verder worden er gastvrijheidstrainingen geven om de kwaliteit te waarborgen.

Het team bestaat uit diverse persoonlijkheden en leeftijden. Hiervoor wordt bewust gekozen om de diversiteit te waarborgen en elkaars krachten te gebruiken.

Is het mogelijk om de voorbesprekingen elders te houden?

Ja, dit is geen enkel probleem. EAKERS is 24 uur per dag bereikbaar, ook voor spoedaanvragen.

Waar is EAKERS gevestigd?

Het kantoor en de opslag van EAKERS is gevestigd in Eindhoven. 

Waarom zijn de offertes tot een bepaalde datum geldig?

Een offerte geeft geen garanties. De aanvraag voor een specifieke datum wordt genoteerd, maar is niet direct een reservering. Pas als de offerte akkoord is vanuit beide partijen en de bevestigingsbrief is verzonden, is de datum officieel vastgelegd. Het is dus mogelijk dat vier offertes open staan voor één specifieke datum.

Is het mogelijk om enkel personeel van EAKERS in te huren?

EAKERS gelooft in de kracht van een totaalconcept. Daarom is het niet mogelijk om enkel personeel in te huren.

Hoeveel uur staat EAKERS op een feest?

Standaard staat een cocktailbar minimaal twee uur op een locatie (minder is mogelijk). Dit is inclusief de pakketprijs. Mocht de wens zijn dat de cocktailbar langer op een locatie staat, is dit geen enkel probleem.

Hoeveel minuten zijn nodig om op te bouwen en af te breken?

In de bevestigingsbrief wordt een tijdsschema opgenomen. Hierin staat exact op welk tijdstip de cocktailbar wordt opgebouwd, geopend, gesloten en  wanneer het weer opgeruimd is. Het opbouwen duurt ongeveer 50 minuten en afbreken 40 minuten.

Wat is het verzorgingsgebied van EAKERS?

EAKERS verzorgt in Nederland en België.